Blog

Bonobos als erkend leerbedrijf

door: Mister Bonobos aantal reacties: 0

Bonobos is een online marketingbureau waarbij het ondernemen centraal staat. Zo is het tenslotte ook allemaal begonnen, vanuit een garage in de binnenstad van Groningen. Inmiddels is er een hoop veranderd; niet alleen in de organisatie zelf, maar ook in de wereld om ons heen. Online marketing is booming, social media is een must, en een top 1 positie in Google is onmisbaar voor het succes van een onderneming. Dit hadden wij ook niet kunnen voorspellen in de tijd van Altavista en Cu2day. Wel hebben we de trends op de voet gevolgd en zijn we meegegaan in de tweede Internet golf Web 2.0.

Inmiddels heeft Bonobos een aantal unieke producten ontwikkeld die daadwerkelijk onderscheidend zijn ten opzichte van onze concurrenten, en significant meer voordeel bieden voor onze klanten. Onze missie is om de beste leadgenarator van Nederland worden. We willen geen producten in de markt zetten om louter winst te maken op de korte termijn, maar juist een lange termijn relatie aangaan met onze klanten. Oftewel voordelen bieden voor de consument, onze klanten en onszelf. Alleen op deze manier kun je overleven in de jungle die online marketing heet.

Ontwikkel je talent bij ons

Om ons doel te bereiken zijn we altijd op zoek naar talenten. Mensen die creatief zijn en een ondernemende visie hebben. Mensen die zelf met goede ideeën komen en een extra stap willen zetten. Bonobos is een speeltuin waarin jong talent zich kan ontwikkelen en dat stimuleren we. Sinds deze week zijn we dan ook een erkend leerbedrijf op het gebied van administratie, marketing en verkoop.

Talenten kunnen bij ons verder groeien, werkervaring op doen en de kans krijgen om zichzelf te bewijzen. Voor een beginnend verkoper is het bijvoorbeeld mogelijk om verder te groeien in een functie als accountmanager buitendienst of als online marketing consultant. Helemaal afhankelijk van de eigen motivatie. Mensen met een duidelijk doel en ambities zijn van harte welkom. We zijn dan ook trots dat we nu een officieel ECABO erkend leerbedrijf zijn.

Meteen even kijken of er stage voor jou tussen zit? Check onze vacatures!

Terug naar het overzicht

Ook wat zeggen? Discussieer mee!

Discusieer bonobo

Lees ook onze eerdere blogs

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl