Blog

Meer online rendement met Blocks

door: Jorien de Boer & Roos Reitsma aantal reacties: 0

Een professionele site voor een geweldige prijs? Dat is Blocks.Bonobos, een laagdrempelig product dat we hebben ontwikkeld zodat ook de kleine ondernemer een goed geoptimaliseerde en converterende website kan aanschaffen. Wij werken met een Blocks basispakket dat bestaat uit verschillende designs die compleet gepersonaliseerd kunnen worden wat betreft huisstijl, foto’s en content. Een Blocks website heeft een onbeperkt aantal pagina’s, resultaten zijn inzichtelijk, en vorderingen tijdens het proces van de sitebouw zijn op de voet te volgen.

Blocks: de voordelen

Aan het basispakket kunnen zogenaamde blocks toegevoegd worden. Een block is bijvoorbeeld een webshop of reservering module, Social Media implementatie of periodiek statistieken van het resultaat van de website. Daarnaast bieden wij online ondersteuning met SEO en/of SEA pakketten, waarmee we de website in de markt zetten.

  • Het toevoegen van meerdere blocks aan het basispakket. Denk aan een webshop-block, social-block of reserverings-block, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Online SEO/SEA ondersteuning = optimaal rendement uit uw blocks site.
  • Ontwikkelingen live online te volgen.
  • Responsive design = groter bereik van uw doelgroep.

 

Blocks: de techniek

Even een technisch tipje van de sluier: Blocks is gebouwd in WordPress en maakt gebruik van een parent theme. Het parent theme heeft alle basiselementen en er zijn verschillende child themes aan gekoppeld. Zo kunnen we allerlei stijlen en uitzonderingen met gemak toepassen. Dat betekent ook dat we voor elke website modules kunnen bouwen die we heel gemakkelijk kunnen implementeren. Deze modules zijn optioneel en houden bijvoorbeeld een koppeling met Social Media in, een chatfunctie, reserveringmodule of een webshop. 

 

Responsive design

Iedere Blocks website is gebouwd volgens responsive webdesign. Dit betekent dat de sites zeer flexibel worden gebouwd en zich automatisch aanpassen aan het apparaat van de gebruiker. Sinds (bijna) iedereen tegenwoordig over mobiel internet beschikt en de hoeveelheid apparaten waarop we internet hebben toeneemt, is het belangrijk dat een website zich aanpast aan de user interface van het apparaat. En dat doet Blocks!


 
 

Rioolservicegroningen.nl

De theorie achter Blocks is leuk, maar de praktijk is nog leuker. Eén van de eerste Blocks websites is die van Rioolservice Groningen. Er is gekozen voor een basispakket in combinatie met SEO ondersteuning. Deze maandelijks terugkerende optimalisatie zorgt voor het genereren van meer bezoek door middel van hoge posities in zoekmachines. En hoe meer bezoek, hoe meer conversie, hoe meer omzet.

Ook een Blocks website hebben? Regel het meteen »

 

 

Terug naar het overzicht

Ook wat zeggen? Discussieer mee!

Discusieer bonobo

Lees ook onze eerdere blogs

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl