Copywriting

Webdevelopers en designers zorgen voor het ontwerp van de websites die Bonobos haar klanten levert, maar voor de inhoud van deze sites rekenen wij op onze copywriters. De tekstschrijvers van ons marketing bureau zijn getraind in het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten.

Wat doen we precies?

Wij schrijven niet alleen teksten die bezoekers aanspreken en uitnodigen om te reageren, maar ook teksten die ervoor zorgen dat uw website hoog gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Dit zorgt ervoor dat bezoekers uw website snel en gemakkelijk kunnen vinden, wat leidt tot meer potentiële klanten voor uw bedrijf. Als copywriters werken wij hiervoor nauw samen met specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Door onze kennis en ervaring te bundelen ontstaan teksten die aantrekkelijk zijn voor zowel zoekmachines als bezoekers van uw website.

Het toenemende belang van copywriting

In voorgaande jaren is het belang van content (de daadwerkelijke inhoud van een website) een beetje een ondergeschoven kindje geweest. De mening was dat vooral technische optimalisatie van een website en de kwaliteit en kwantiteit van links doorslaggevend waren voor het verkrijgen van hoge posities in Google. In steeds grotere mate blijkt echter dat websitebezoekers wel degelijk waarde hechten aan een vlotte, aansprekende en bovendien informatieve tekst. Copywriting wordt dan ook steeds belangrijker gevonden; tekst dient niet meer puur als vulling van de anders lege ruimtes op een website, maar heeft daadwerkelijk als doel het aantrekken en vasthouden van sitebezoekers.

De tekstschrijvers van onze afdeling copywriting zijn zich hier zeker van bewust. Voor onze klanten leveren wij creatieve teksten, geheel afgestemd op uw bedrijf, die bezoekers enthousiast maken over uw product of dienst en die uiteindelijk de aanzet vormen voor het opvragen van informatie of een offerte. Op het gebied van SEO copywriting zijn wij uw specialist.

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl