Leadgeneratie

U wilt in contact komen met nieuwe klanten? Wij helpen u hier graag bij. Met leadgeneratie realiseren we concrete opdrachten voor uw bedrijf. Onze ervaring op het gebied van online marketing zorgt ervoor dat potentiële klanten u vinden.

Nieuwe klanten voor uw bedrijf met leadgeneratie

Bent u op zoek naar nieuwe klanten? Kunt u wel een aantal extra opdrachten gebruiken? Dan zijn wij uw perfecte partner; wij zorgen dat u oproepen en offerte aanvragen krijgt waar concrete opdrachten uit voortkomen. Dit doen wij door middel van leadgeneratie. Wij generen leads – oftewel oproepen en offerte aanvragen – voor het MKB in diverse branches.

Hoe zetten wij leadgeneratie in voor u?

Leadgeneratie betekent kortweg het in contact komen met nieuwe potentiële klanten. Er zijn veel verschillende manieren waarop leadgeneratie ingezet kan worden. Wij generen leads door middel van online marketing.

Hoe doen wij dat? In de meeste gevallen zetten wij een stad-beroepsite voor u in. Deze website is gericht op uw beroep of branche in de regio waarin u werkzaam bent. Door middel van SEO en SEA zorgen wij ervoor dat de website hoog scoort in zoekmachines zoals Google. Als een potentiële klant zoekt op uw beroep of dienst in uw regio, zorgen wij ervoor dat uw stad-beroepsite op de eerste pagina van de zoekmachine verschijnt. Door een goede combinatie van design en copywriting wordt de bezoeker aangespoord contact met u op te nemen. Belt de bezoeker u? Of stuurt hij/ zij een ingevuld offerteformulier op? Dan hebben wij een lead voor u gegenereerd.

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl