SEA

Wilt u online verder groeien? Vergroot uw online vindbaarheid met SEA en wordt ook boven en naast de ‘normale’ zoekresultaten gevonden op relevante zoektermen.

Wat is SEA?

Search Engine Advertising (SEA) – simpelweg Zoekmachine Adverteren genoemd – is een vorm van zoekmachinemarketing die tegenwoordig door steeds meer bedrijven wordt gebruikt vanwege de effectieve resultaten. SEA is dan ook zeer geschikt voor het genereren van leads en extra verkopen.

Hoe werkt het?

Internetters die via zoekmachines zoals Google zoeken naar een bepaald product of een bepaalde dienst, zien bovenaan en rechts van de resultaten uw advertentie staan. Deze potentiële klanten klikken op uw advertentie en komen op uw website terecht.

De voordelen van SEA:

Waarom SEA door Bonobos?

Bij Bonobos werken alleen gecertificeerde Google Adwords specialisten. Wij weten precies hoe een SEA campagne opgezet moeten worden, zodat de juiste advertenties worden getoond bij de juiste zoektermen. Op termijn kunt u hiermee een aanzienlijk bedrag besparen, omdat u minder betaalt per klik.

Meer weten over de mogelijkheden van SEA? Onze Google Adwords specialisten voorzien u graag van deskundig advies.

 

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.

Google Adwords Qualified

Al onze SEA specialisten zijn:

google adwords qualified individuals
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl