SEO

U heeft een eigen website of een stad-beroep site, en dan? Als potentiële klanten zoeken op uw diensten, wilt u natuurlijk dat de website op een hoge positie staat in zoekmachines zoals Google. Met behulp van SEO Zoekmachine Optimalisatie zorgen wij voor deze topposities.

Meer verkeer op uw website met SEO

Als bedrijf bent u altijd op zoek naar nieuwe klanten. Bij Bonobos helpen wij u hierbij door het genereren van ‘leads’, potentiële klanten die u bellen of een offerte aanvraag toesturen. Hiervoor maken we onder andere gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO). Onze afdeling SEO is verantwoordelijk voor het verkeer dat op uw website komt; zonder bezoekers heeft u immers niets aan een website. Onze SEO’ers kruipen ook dagelijks in de huid van websitebezoekers en ondernemen actie aan de hand van vertoond gedrag.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

De huidige internetgebruiker gebruikt in de meeste gevallen Google als startpunt bij het zoeken op het web. Het is dus belangrijk dat een website top 10 posities scoort op de zoekwoorden die potentiële klanten gebruiken. Het behalen van zo’n positie is van verschillende SEO factoren afhankelijk. Een logische samenhang tussen content, URL’s en coderingen vormen een basis, maar zijn geen garantie voor een goede vindbaarheid. Concurrentie is immers ook van invloed op de posities die worden behaald. Zoekmachine optimalisatie (SEO) bestaat niet alleen uit technische optimalisatie, maar ook linkpopulariteit en goede en unieke content dragen bij aan de vindbaarheid van een website. De algoritmen die Google hiervoor hanteert wijzigen dagelijks, waardoor alertheid en flexibiliteit een vereiste zijn.

SEO, een continu proces

Wij monitoren en optimaliseren honderden websites. In samenwerking met andere afdelingen, zoals web analytics en communicatie, zorgen we ervoor dat de meest specifieke bezoekers naar een website worden geleid. Dankzij web analytics kunnen we precies zien op welke zoekwoorden bezoekers binnen komen en hoe zij zich gedragen op een website. Onze tekstschrijvers schrijven de webteksten, zodat onze sites op de juiste keywords gevonden worden. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is dus niet alleen eenmalig optimaliseren, het is een voortdurende uitdaging om de beste posities op de best converterende zoekwoorden te realiseren.

Verbeter uw online vindbaarheid!

 

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl