Social media

Zorg ervoor dat u zich op de juiste manier profileert op social media. Wij adviseren u graag over het gebruik of het onderhouden van uw social media account. Heeft u een Facebook bedrijfspagina? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van Facebooktabs op maat.

Social media: onmisbaar voor uw bedrijf?

Facebook, Twitter, GooglePlus, YouTube… Een aantal jaren geleden had niemand nog van deze social media gehoord en tegenwoordig kunnen de meesten er niet meer zonder. Dat biedt kansen voor bedrijven, want als men zoveel gebruik maakt van social media, dan loont het toch om daar als bedrijf tussen te komen? In de meeste gevallen klopt dit. Toch moet er goed nagedacht worden over hoe social media wordt ingezet. Het kan namelijk ook averechts werken.

Wij geven u graag advies over het gebruik van social media en beantwoorden vragen als Welke social media zijn geschikt voor mijn bedrijf?, Hoe kan ik mijn social media account het beste onderhouden? en Welke content moet ik plaatsen voor het beste resultaat?. Neem voor meer informatie even contact met ons op, wij informeren graag over de vele mogelijkheden.

Het aanmaken van Facebooktabs

Eén van het meest gebruikte sociale medium is Facebook. Terecht, want met Facebook kunt u op persoonlijke wijze direct in contact komen met consumenten of klanten. Bij het ontwikkelen en gebruiken van een Facebook bedrijfspagina, moet u rekening houden met verschillende regels en kunt u gebruik maken van diverse mogelijkheden. Wij kunnen bijvoorbeeld heel goed een Facebooktab voor u maken. Dit is een extra pagina binnen uw Facebook bedrijfspagina.
We hebben al verschillende Facebooktabs ontwikkelt, zoals een bedrijfsprofielen pagina voor Hotel Amstelzicht, een zoek-en-vind functie voor ScienceOut en actie-tabs voor Night of the Nerds.

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl