Web analytics

Web analytics maakt inzichtelijk hoe bezoekers een website gebruiken. Dit gebeurt door het verzamelen van gegevens (webstatistieken) en het interpreteren van deze gegevens. We houden de statistieken scherp in de gaten en aan de hand daarvan brengen we gericht verbeteringen aan.

Succes meten met goede analyse strategieën

Vanzelfsprekend zetten wij bij Bonobos geen willekeurige producten in voor onze klanten. Alle producten en diensten die wij leveren worden voortdurend geanalyseerd door de afdeling web analytics. De kennis die wij opdoen met web analytics vertelt ons hoe succesvol een website is. Want hoeveel bezoekers trekt de site? En tot hoeveel conversies leidt dit? Ook kunnen we zien waar en hoe we onze websites kunnen verbeteren. Met behulp van deze analyse kunnen we u een optimaal rendement bieden.

Wat gebeurt er bij web analytics?

Web analytics is simpel gezegd het vastleggen van bezoekersgedrag op een website. In de praktijk betekent dit dat we het aantal paginaweergaves bekijken en een analyse maken van het ‘clickpath’; het pad dat bezoekers van uw website volgen om bij hun uiteindelijke doel te komen, bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte. Ook bekijken we hoe lang bezoekers op uw site blijven en brengen we het percentage bezoekers in kaart dat na het bekijken van slechts één pagina de site alweer verlaat (de bounce rate).

Met de data die we door web analytics verkrijgen gaan we hard aan de slag. Door de uitvoerige analyse wordt duidelijk op welke manier we aan de hand van harde data onze websites kunnen verbeteren. Dit wordt gecommuniceerd met andere afdelingen binnen ons bedrijf, zoals design, SEO en SEA.

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl