Webdesign

Mooie dingen werken beter, dat blijkt uit recente onderzoeken. Het lezen van boeken, opgewonden raken
van een pantone kleurenwaaier en complete discussies
voeren over een pixel meer of minder zorgt ervoor dat wij producten creëren waar we trots op zijn.

Altijd op zoek naar inspiratie voor webdesign

Webdesign heeft veel invloed op de bezoeker en de acties die bezoekers uitvoeren. Dit is een psychologische kwestie en geldt voor alle culturen. Hoe mooier een website is, hoe beter hij werkt. Webdesign is helemaal toevertrouwd aan onze designers. Zij houden de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign strak in de gaten en zijn altijd op zoek naar inspiratie. Inspiratie krijgen ze niet alleen door websites te bekijken, maar ook van alledaagse dingen: verpakkingen in supermarkten, posters op straat en de natuur.

Het doel van een designer

Eén van de belangrijkste doelen van onze afdeling webdesign is ervoor zorgen dat content begrijpbaar en makkelijk leesbaar is. Content gaat voor webdesign, want een design zonder inhoud is decoratie. Door ervoor te zorgen dat teksten gemakkelijk te lezen zijn, komt de boodschap veel beter over. Een goede combinatie tussen verschillende afdelingen zorgt er uiteindelijk voor dat we met onze eigen websites meer leads genereren.

Webdesign: leven op feedback en kritiek

Het design van een website kan erg persoonlijk zijn. Onze creatieve designers maken uiteraard producten die zij zelf mooi vinden, maar luisteren ook goed naar feedback en kritiek. Zowel kritiek van collega’s als van externe opdrachtgevers wordt gewaardeerd. Tijdens een project wordt er altijd tussentijds geëvalueerd om tot het beste resultaat te komen. Uiteraard voeren wij aanpassingen die in tegenstrijd zijn met usability of goed kleurgebruik niet altijd door. Met onze expertise, ervaring en met de feedback van anderen realiseren we succesvolle producten waar we als bedrijf trots op zijn.

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl