Webdevelopment

Webdevelopment is de verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het realiseren van een website te maken heeft. Onze webdevelopers ontwikkelen allerlei innovatieve tools die andere afdelingen ondersteunen. Daarnaast beheren ze statistieken waarop alle werkzaamheden worden gebaseerd.

Werkzaamheden op het gebied van webdevelopment

Onze afdeling webdevelopment beheert alle websites van onze klanten, over meerdere servers. In de praktijk zijn dit meer dan 2000 sites! We monitoren alle bezoeken en leads en zorgen dat dit wordt weergegeven in duidelijk statistieken. Ook gaan wij over het beheer van de telefooncentrale, we zorgen dat alle telefoontjes goed worden afgehandeld en dat uw nieuwe klanten ook daadwerkelijk bij u uitkomen.

Inspelen op trends en online ontwikkelingen

Wij werken intensief samen met designers, marketingexperts en communicatiespecialisten aan het ontwikkelen en verbeteren van onze producten. Want hoe goed een product ook is; het internet is continu in beweging en het is belangrijk om hier adequaat op in te spelen. Zo houden onze webdevelopers zich bezig met het volgen van trends op het gebied van social media; denk bijvoorbeeld aan het realiseren van Facebook pagina’s die voor bedrijven worden ingezet. Ook ontwikkelen wij constant nieuwe websites voor onze klanten. Kijk voor een korte impressie in ons portfolio.

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl