Disclaimer

Deze website is een product van Bonobos, een handelsnaam van Allfree BV. Bonobos accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van deze website op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail naar info@bonobos.nl. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bonobos is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan Bonobos. Voor gebruik dient u schriftelijk toestemming te hebben van Bonobos. Dit kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail naar info@bonobos.nl.

Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door Bonobos is verstrekt, wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van Bonobos die op deze site van toepassing zijn.

Voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Bonobos wordt ook verwezen naar de algemene voorwaarden van Bonobos die op deze site van toepassing zijn.

De apenfoto’s op deze website zijn gemaakt door onze stagiaire Jade Thomson. Met dank aan Recessie 3.0 (kleding en accessoires) en Academie Minerva (locatie).

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl