Over Ons

Bonobos is een allround full-service online marketingbureau in Groningen, opgericht in 2008 en ontstaan uit de behoefte van bedrijven om gevonden te worden op internet. Wij wisten dat wij dit konden realiseren. En dat doen we nog steeds!

Geschiedenis van Bonobos

Door de jaren heen is internet een onmisbare factor geworden in ons dagelijks leven. Voor bedrijven is het tegenwoordig een ‘must’ om online gevonden te worden; om klanten te bereiken en om anderen voor te blijven. Vanaf 2008 speelt Bonobos in op deze behoefte van ondernemers. Met een groot aantal op maat gemaakte producten – die continu worden geoptimaliseerd – zorgen wij ervoor dat u de concurrentie altijd een stap voor bent. Inmiddels hebben bedrijven uit het hele land onze succesvolle dienstverlening ontdekt.

Onze missie en visie

Als allround full-service online marketingbureau bewijzen wij onze klanten dagelijks dat wij de kennis in huis hebben om veel leads te genereren. Met een team van specialisten werken wij voortdurend aan onze producten, zodat deze maximaal rendement opleveren. Niet voor niets is Bonobos leading in leads! Wij weten niet alleen hoe we uw potentiële klanten kunnen bereiken, maar wij zorgen er ook voor dat deze stroom aan klanten constant blijft en dat ze ook daadwerkelijk contact met u opnemen. Hiervoor zetten wij onder andere zoekmachine optimalisatie (SEO), Search Engine Advertising (SEA) en Web Analytics in, zodat we onze producten continu bij kunnen sturen. Op deze manier blijft u non-stop profiteren van onze service.

Het hanteren van korte communicatielijnen, haalbare doelstellingen en duidelijk inzicht in resultaten zorgt ervoor dat wij zeer geliefd zijn onder onze klanten. Onze medewerkers bundelen dagelijks hun krachten om voor u het onderste uit de kan te halen. Ervaren en gekwalificeerde webdevelopers en marketingspecialisten werken nauw samen met creatieve copywriters en webdesigners, waardoor we altijd passende producten kunnen leveren. In dit opzicht zijn wij vergelijkbaar met de bonobo mensaap: we werken uitstekend samen, voelen ons thuis in grote groepen en vinden altijd een creatieve oplossing. Ook kunnen wij ons net als bonobo’s snel aanpassen aan nieuwe situaties, een onmisbare eigenschap in de snelle wereld van online marketing. Voor u als ondernemer resulteert dit in een blijvend succes; wij voorzien u van onmenselijk veel klanten.

Samenwerking met professionele partners

Bonobos werkt intensief samen met ervaren partners zoals Allfree, Dagpas en Groningen Dichtbij. Door het eindeloos uitwisselen van kennis en kunde komen we samen tot slimme en innovatieve ideeën, die u uiteindelijk weer terug ziet in uw producten. Een extra garantie dus – voor professionele dienstverlening en kwaliteit.

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.

Word jij onze nieuwe collega?

We hebben een aantal interessante vacatures openstaan, word jij onze nieuwe collega? Aarzel niet en solliciteer!

VacaturesLees meer pijl
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl