0800 Ongeval

0800 Ongeval; het landelijke netwerk van letselschade specialisten door heel Nederland. Wij kregen de opdracht de website te verbeteren met als resultaat een hogere conversie en meer naamsbekendheid.

Opdracht

Van Allfree kregen we opdracht om www.0800ongeval.nl te verbeteren. 0800 Ongeval is een landelijk netwerk van letselschade advocaten en specialisten. Het doel van 0800 Ongeval is om bezoekers van de site te informeren over hun mogelijkheden over het verkrijgen van een schadevergoeding bij letselschade. Het is hierbij de bedoeling dat bezoekers het gratis landelijke telefoonnummer bellen en zo in contact komen met de specialist in hun buurt. Het nieuwe design moet zorgen voor meer conversies en grotere naamsbekendheid van het netwerk.

Aanpak

Er is allereerst een heuristisch usability onderzoek gedaan naar de vorige website. Hier zijn een aantal aandachtspunten uit naar voren gekomen die in de nieuwe site zijn geimplementeerd en geoptimaliseerd. Vervolgens is een marktonderzoek gedaan naar de doelgroep van 0800 Ongeval. Hier is uit naar voren gekomen dat er meer aandacht moest komen voor een smartengeld indicatie. Deze hebben we ook ontwikkeld en geimplementeerd. Er is rekening gehouden met de wensen en eisen van de bezoekers en de wensen van de opdrachtgevers en advocaten/specialisten. Voor het design is gekozen voor een opzet met nadruk op betrouwbaarheid, kwaliteit en informatie.

Resultaat

Door een gedegen samenwerking tussen de verschillende afdelingen is de website van 0800 Ongeval sterk verbeterd. De content is aangepast aan de hand van een doelgroep analyse. De woorden waarop de site gevonden wordt matchen beter met de content die de site bevat. Bezoekers vinden dus ook daadwerkelijk de informatie die ze zoeken. Dit heeft als resultaat een toename in de bezoektijd op de site en een verlaging van de bouncerate. Ook worden door de omzetting naar WordPress en de zoekmachine optimalisatie betere Google posities behaald. Dit resulteert in een zichtbare toename in bezoekers aantallen.

« Terug naar het overzicht

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl