112Nederland.nl

We hebben de website van 112Nederland.nl compleet vernieuwd. De site is overzichtelijker, heeft een slimme navigatiestructuur gekregen en is nu goed te bezichtigen via desktop en mobiel. Door de prettige samenwerking hebben we opnieuw een fantastisch product afgeleverd!

Opdracht

112Nederland.nl is een nieuwswebsite waarop het laatste nieuws omtrent ongevallen in Nederland te lezen is. Vanuit het hele land sturen fotografen foto’s op, zodat de website altijd de laatste en meest actuele nieuwsberichten toont. Niet alleen de redacteuren van 112Nederland.nl brengen het nieuws, maar iedereen die op een plaats delict is kan een foto sturen naar de redactie.

Wij kregen de opdracht om de website www.112nederland.nl te vernieuwen en daarbij een mobiele versie van de site te maken. Een leuke uitdaging!

Aanpak

Na overleg met de redactie van 112Nederland.nl is er een wireframe gemaakt van de site. Een belangrijk punt was dat de bezoeker altijd gemakkelijk het laatste nieuws kan vinden en snel kan navigeren door de website.

Bij dit project hebben we de ‘mobile first’ aanpak toegepast, aangezien er rekening gehouden moest worden met de mobiele versie. Dit houdt in dat we ervan uitgaan dat de site eerst op mobiele apparaten getoond wordt en daarna pas op het computerbeeldscherm. Zo filteren we functies eruit die niet echt nodig zijn om getoond te worden, omdat dit op een klein scherm snel onoverzichtelijk wordt.

Het design was niet het focuspunt van dit project. De focus lag op het tonen van nieuws, zonder veel afleiding eromheen. In het ontwerp is rekening gehouden met zaken zoals het tonen van foto’s en het duidelijk tonen van advertenties op de site.

Ons webdevelopment-team heeft een manier ontwikkeld waardoor de website snel weergegeven wordt in browsers, ondanks de vele informatie die erop staat. Onze SEO afdeling heeft ervoor gezorgd dat de site optimaal vindbaar is. Dit hebben ze onder andere gedaan door advies te geven aan de redactie van 112Nederland.nl over het schrijven van teksten.

Resultaat

Het resultaat is een overzichtelijke website met een slimme navigatiestructuur die zowel op desktop als mobiel goed te bezichtigen is. Hierdoor hopen we de enorme bezoekersgroep die 112Nederland.nl nu dagelijks trekt nog groter te maken.

« Terug naar het overzicht

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl