Dagpas Groningen

De populaire aanbiedingen website Dagpas Groningen is totaal vernieuwd. De nieuwe omgeving biedt een slim filter om juiste aanbiedingen te vinden én te onthouden! Door de gebruiker als uitgangspunt te nemen is er een fantastisch product gerealiseerd.

Opdracht
Dagpas Groningen

Dagpas.nl is een kortingswebsite voor Groningen. Van etentjes tot rijlessen en van massage arrangementen tot korting op wijn, Dagpas heeft het. Hoe werkt het? Je kiest jouw favoriete aanbieding(en) en voegt deze toe aan jouw winkelmandje.
Vervolgens ontvang je na de betaling een unieke couponcode. Deze lever je in bij de desbetreffende aanbieder en je ontvangt de korting! Zo simpel is het, en zo simpel moest de nieuwe website ook gaan worden.

Aanpak

Tijdens het maken van het wireframe zijn alle functionaliteiten vastgelegd door de projectgroep. Na de ontwerpfase is het design omgezet in HTML en CSS in combinatie met WordPress. Het is voor Dagpas medewerkers eenvoudig om aanbiedingen toe te voegen en voor gebruikers makkelijk om aanbiedingen te vinden. Over het bestelproces is uitgebreid nagedacht en veel getest met potentiele eindgebruikers. In zo weinig mogelijk (en duidelijke) stappen moet een aanbieding gekocht kunnen worden en moet de unieke couponcode bij de gebruiker in de mailbox verschijnen. De gebruiker hoeft slechts zijn e-mail adres achter te laten en heeft de mogelijkheid om zijn profiel aan te vullen en op die manier alleen de aanbiedingen te ontvangen waarin hij geïnteresseerd is.

Filter en sortering
De website is zo ingericht dat het voor de bezoeker zo eenvoudig mogelijk is om aanbiedingen te vinden en te kopen. Er zijn verschillende filtermogelijkheden en daarnaast kunnen de aanbiedingen gesorteerd worden op bijvoorbeeld kortingspercentage of prijs.

Bestelproces
Wanneer er een aanbieding is gekozen gaat de bezoeker het bestelproces in. Hiervoor hoeft hij alleen zijn e-mail adres achter te laten, waarna hij een mailtje krijgt om het e-mail adres te bevestigen. Er kan betaald worden met iDeal en de unieke couponcode verschijnt netjes in de mailbox. Een simpel en overzichtelijk bestelproces, waarbij de gebruiker op elk moment precies weet waar hij zich bevindt.

ProfielDagpas Groningen
Om je aan te melden heeft Dagpas slechts een e-mail adres nodig. Maar om de aanbiedingen nog meer op de gebruiker af te kunnen stemmen is er een profiel toegevoegd. In dit profiel kan de gebruiker bijvoorbeeld zijn geslacht en leeftijd toevoegen, maar ook zijn of haar persoonlijke filter instellen en aangeven of hij gepersonaliseerde aanbiedingen wil ontvangen.

Resultaat

Het resultaat is een mooi overzicht van alle aanbiedingen van Dagpas. Deze zijn direct al zichtbaar op de homepagina. De aanbiedingen bevatten naast de prijs en korting ook aanvullende informatie zoals de duur en het aantal resterende producten. Ook de aanbieder wordt er altijd bij vermeld. Wanneer de gebruiker zijn aanbieding(en) heeft gevonden komt hij in het soepele bestelproces. Hier kan met enkel een e-mail adres een aanbieding worden gekocht. De couponcode die vervolgens in de mailbox verschijnt kan worden ingeleverd. Bedrijven zijn op de hoogte van deze codes en daardoor zijn misverstanden haast onmogelijk.

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl