DQ Glasservice

Een design voor DQ Glasservice en DQ Slotenservice met één huisstijl. Er zijn twee nieuwe websites gemaakt, met de herkenbaarheid en uitstraling van DQ: professionaliteit, hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service.

Opdracht

DQ Glasservice is al jaren de allround specialist op het gebied van glas in de regio Amsterdam. Zij bieden daarnaast een uitstekende slotenservice. Om deze professionaliteit en kwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen kregen wij de opdracht om twee geheel nieuwe websites te ontwikkelen, één voor glasservice en één voor slotenservice.

Aanpak

Na overleg met de klant konden we beginnen met het maken van een wireframe, waarbij we enkele belangrijke punten in acht namen. De sites moesten een duidelijke navigatiestructuur krijgen, en het moest in één oogopslag duidelijk zijn wat het doel van de sites was. Verder moesten de sites zo goed mogelijk informeren, maar vooral converteren: bellen naar het nummer en offertes aanvragen.

Doordat DQ al een begrip is in de omgeving van Amsterdam, bleven de huisstijl en het logo intact. Daaromheen hebben we een geheel nieuwe vormgeving gecreëerd, met de herkenbaarheid en uitstraling van DQ: professionaliteit, hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service.

De websiteteksten zijn geschreven met als uitgangspunt de bezoeker te informeren. In samenwerking met SEO is ervoor gezorgd dat deze teksten optimaal vindbaar zijn. De website is flexibel ingericht en door het gebruik van WordPress is het eenvoudig om – ook in de toekomst – wijzigingen door te voeren.

Resultaat

Het resultaat is twee overzichtelijke websites met een heldere navigatiestructuur. Met de juiste uitstraling en teksten zijn de websites conversiegericht en tevens goed vindbaar. Kortom, de uitstraling en professionaliteit van DQ komt nu ook online tot zijn recht!

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl