ScienceOut

Voor ScienceOut hebben we een Facebook tab ontwikkeld waar per dag hun evenementenagenda wordt weergeven. Daarnaast kunnen mensen via Facebook gemakkelijk zoeken naar een evenement in de buurt.

Opdracht

Logo ScienceOutVan Social&Co kregen we de opdracht om een Facebook tab te ontwikkelen voor ScienceOut. ScienceOut is een online agenda met uittips door heel Nederland op het gebied van wetenschap en techniek. Ook via Facebook willen ze graag mensen bereiken en direct de mogelijkheid bieden om gemakkelijk events te zoeken. De volledige evenementen kalender moest dus worden geïntegreerd op Facebook; een leuke uitdaging!

Aanpak

Eerst hebben we een doelgroep analyse gemaakt, waarbij is gekeken naar wat de bezoeker op Facebook wil. Vervolgens hebben we aan de hand daarvan een passende oplossing bedacht. Omdat ScienceOut al een eigen website heeft, moesten we rekening houden met de bestaande huisstijl. De Facebook tab moest zo herkenbaar mogelijk zijn en tegelijkertijd op dezelfde manier werken als de site. Onze designers hebben hier rekening mee gehouden, waardoor de tab vervolgens is ontwikkeld en afgerond.

Resultaat

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke tab die goed laat zien wat ScienceOut is; een leuke hippe online uitgaans agenda voor mensen die geïnteresseerd zijn in wetenschap, natuur, cultuur en techniek. De communicatie verliep soepel en vlot en mede daardoor hebben we dit project in korte tijd kunnen afronden.

« Terug naar het overzicht

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl