Slotambulance

Wanneer je in de omgeving Arnhem en Nijmegen op zoek bent naar een slotenmaker, dan kom je uit bij de Slotambulance. Naast de slotenservice bieden zij ook glasservice (Glasambulance) en hebben zij ervaren dakdekkers (Dakambulance).

OpdrachtSlotambulance

Van de Glasambulance BV kregen wij de opdracht om drie nieuwe websites te maken, met eenzelfde professionele uitstraling. Eén website voor de 24uurs glasservice van de Glasambulance, één website voor de gecertificeerde slotenmaker Slotambulance en één voor de ervaren dakdekkers van de Dakambulance. Een mooie uitdaging.

Aanpak

Na goed overlegt te hebben met de klant, kon er gestart worden met de bedenk en designfase. De websites moesten qua opbouw en huisstijl het zelfde zijn, maar daarnaast wel hun eigen unieke uitstraling hebben. Het doel van de website is converteren: bellen of offerteformulieren invullen.

Doordat de Glasambulance, Slotambulance en Dakambulance al een begrip zijn in de omgeving Nijmegen en Arnhem, moesten de logo’s intact blijven. Hieromheen is een mooie en professionele huisstijl ontwikkeld. Eén huisstijl, maar toch drie unieke producten.

Naast het hoofddoel van de websites, converteren, is er ook een nieuwsfeed en zijn er acties te vinden. Door gebruik te maken van WordPress zijn deze eenvoudig te beheren en zijn alle webteksten geschreven om hoog te scoren in de zoekmachines. Naast een professionele  uitstraling wordt de Glasambulance BV nu ook online goed gevonden.

Om de bezoeker te overtuigen van de professionaliteit en kundigheid van de service die de Glasambulance biedt, zijn de keurmerken en certificaten toegevoegd aan de website. Deze hebben een prominente plek gekregen en de bezoeker weet meteen welke service hij kan verwachten.

Slotambulance

Resultaat

Drie fantastische websites! De uitstekende service en kwaliteit van de producten is terug te zien in de websites. Ze zijn overzichtelijk en duidelijk. De bezoeker weet meteen waar hij aan toe is en wordt goed geïnformeerd. Wij zijn enorm trots op dit product.

Nieuwe website? Blocks.Bonobos

Online marketing toch best belangrijk? Uw site aan vervanging toe of zelfs nog helemaal geen professionele website?

Met blocks.bonobos zorgt u voor online vindbaarheid met een professioneel design.
Bonobo

Meer weten over onze diensten of producten?

Wij zijn uw specialist op het gebied van online marketing en dragen graag bij aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en bel 050 - 8500345 .

Neem contact met ons opofferte aanvragen pijl